Puhallusmuovaus on ympäristömyönteinen menetelmä

Tiedote Alihankintamessut 2019

Puhallusmuovaus mahdollistaa teknisen tuotteen valmistamisen yhtenä kappaleena, millä saavutetaan sekä säästöjä energiankulutuksessa että yksinkertaistetaan asiakkaan kokoonpanovaihetta.

Muovien käytöllä on positiivisia ympäristövaikutuksia raaka-aineiden ja energiansäästöjen kautta

Elinkaarianalyyseissä on osoitettu että oikeissa tuoteryhmissä muovit tuottavat pienimmät kokonaisympäristövaikutukset muihin materiaaleihin verrattuna.

Vastuullisena kumppanina kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Pyrimme aina hyödyntämään materiaaleja tehokkaasti ja säästämään energiaa, mikä pienentää myös kustannuksia ja näkyy siten positiivisesti myös tuottavuudessa.

Kierrätämme materiaalia omassa tuotannossamme välttääksemme raaka-aineen hävikkiä ja siten ohjaamme arvokkaan materiaalin uudelleen käyttöön.

Panostamme ympäristövaikutuksien vähentämiseen hyvällä tuotesuunnittelulla, jolla optimoimme materiaalin tarpeen ja tuotteen käyttöiän sekä kierrätettävyyden. Suunnittelemme jokaiseen käyttötarkoitukseen materiaalitehokkaimman ja toimivimman ratkaisun.

Positiiviset ympäristövaikutukset näkyvät  raaka-aineiden ja energian säästönä sekä hävikin ja energiatarpeen pienenemisenä jakelussa ja liikenteessä. Useiden asiakkaidemme kanssa käytössämme on uudelleenkäytettävät pakkausmateriaalit.

Olemme ISO9001 ja ISO14001 sertifioitu kumppani.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme kestävistä ja ympäristömyönteisistä muoviratkaisuista ja kestävästä kumppanuudesta!
Alihankinta 2019 -messut 24.–26.9.2019 Tampereen Messu-ja Urheilukeskus.

Löydät meidät osastolta A618.

Virtain Muovityö Oy
Kiertotie 15, Virrat
Puh. +358 3 475 4900
www.vmtplastic.fi
www.facebook.com/vmtplastic
www.instagram.com/vmtplastic
www.linkedin.com/company/vmtplastic

Jaa juttu:

Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.