Päivi Häyrinen, Valtra:

”Kumppanuus on ollut hyvää ja rakentavaa”

Valtra on osa maailmanlaajuista AGCO-yhtiötä. Valtran laatuinsinööri Päivi Häyrinen työskentelee Suolahden traktoritehtaalla. Tehtaalla valmistetaan yhden päivän aikana noin 36 maataloustraktoria. Vuoden aikana traktoreita valmistuu hieman alle 8000.

Virtain Muovityö Oy on ollut Valtran yhteistyökumppani jo noin 20 vuoden ajan. Yhteistyössä on kehitetty Valtran tarpeisiin sopivia muovituotteita sekä ratkottu eteen tulleita haasteita. Yhteinen kehitystyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

Kehitystyötä tehdään yhdessä

Yhteistyö alkoi aikoinaan VMT:n muovituotteiden sopivan tarjonnan sekä läheisen sijainnin perusteella. Tällä hetkellä VMT toimittaa tehtaalle paisuntasäiliöitä ja öljynkeräyssäiliöitä. Häyrinen kokee, että VMT:n vahvuuksia ovat nopeus sekä halu ratkaista ongelmia. Hän kuvailee VMT:tä myös innovatiiviseksi.

– He haluavat tehdä yhteistyötä ja osallistua ongelmien ratkaisemiseen niin heidän tuotannossaan kuin täällä tehtaalla, Häyrinen kuvailee.

– VMT on viime vuosina nostanut omaa tasoaan huomattavasti. Kehitystyö jatkuu, Häyrinen sanoo.

Laatupoikkeamia ei ole

Häyrisen mukaan VMT:n tuotteiden laatu vastaa sovittua speksiä. Tämä on tärkeää, sillä jokaisella komponentilla on oma, merkityksellinen tehtävänsä. Tuotteet myös toimivat käytännössä odotusten mukaisesti, eikä laatupoikkeamia ole. Yhteistyö VMT:n kanssa on Häyrisen mukaan ollut kokonaisuutena helppoa ja välitöntä.

– Tällä hetkellä VMT:tä johtaa nuorekas joukko, joka on eteenpäin pyrkivä. Heidän takanaan on kuitenkin ammattitaito, Häyrinen kiteyttää.

Valtra ja VMT kumppanuus lyhyesti:

 • Yhteistyötä noin 20 vuotta.
 • VMT:n vahvuudet
  • nopeus
  • halu tehdä yhteistyötä
  • halu ratkaista ongelmia
  • innovatiivisyys
 • Yhteistyö on helppoa ja välitöntä
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.
Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.