VMT Työnantajana

Voimavaramme on osaava henkilöstö. Tiimistämme löytyy sekä kauan VMT:läisinä kulkeneita osaajia että uusia tiimiläisiä. Meillä on jatkuva kehittäminen verissä ja tiimimme elää loistavasti mukana muutoksissa.

Yrityksen perustaja Olavi Mäkinen toimi 1970-luvun lopulla Virroilla Pirkanmaan ammattikoulun metallialan opettajana. Hänen opeillaan kasvoi monesta nuoresta metalli- ja rakennusalan osaajaa. Vielä 2020-luvulle tultaessa VMT kulkee samassa hengessä ja haluaa tarjota osaajille mahdollisuuden kehittyä yhdessä VMT:n kanssa.

Avoimet työpaikkamme

Jätäthän avoimen hakemuksen jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme.

Operaattori muovituotantoon

Etsimme OPERAATTORIA joka on kiinnostunut oppimaan puhallusmuovausmenetelmän salat.  Työ on vuoden määräaikaisuus, hyvällä jatkomahdollisuudella. Aloitusajankohta on sovittavissa. Työhösi operaattorina kuuluvat koneenkäytön eri tehtävät, sisältäen mm. koneenajon, säädöt ja muotinvaihto sekä siihen liittyvät huoltotoimenpiteet. Lisäksi huolehdit laadunvarmistuksesta sekä muovituotteiden testauksesta. Tehtävässäsi valmistat vaihtelevia sarjoja, useamman tuhannen tuotteen valmistuseristä aina yksittäiskappaleisiin saakka. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kyseisistä työtehtävistä, sillä […]


Lue lisää ja lähetä hakemus

Kokenut puhallusmuovausmenetelmän taitaja vakituiseen työhön

Etsimme PUHALLUSMUOVAUSMENETELMÄN OSAAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön. Aloitusajankohta on sovittavissa. Työhösi puhallusmuovauksen parissa kuuluvat koneenkäytön eri tehtävät, sisältäen mm. koneenajon, säädöt ja muotinvaihto sekä siihen liittyvät huoltotoimenpiteet. Lisäksi huolehdit laadunvarmistuksesta sekä muovituotteiden testauksesta. Tehtävässäsi valmistat vaihtelevia sarjoja, useamman tuhannen tuotteen valmistuseristä aina yksittäiskappaleisiin saakka. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo aikaisempaa kokemusta ja osaamista puhallusmuovausmenetelmän […]


Lue lisää ja lähetä hakemus

Avoin hakemus

Jos loistava asenne, yhteistyökyky, vastuunottaminen, halu oppia ja kehittyä sekä huumorintaju, löytyvät takataskustasi niin sovit tiimiimme. Jatkuva kehittäminen on osa meitä ja toivomme, että elät mukana muutoksessa kanssamme.

Lue lisää ja lähetä hakemus
Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.