VMT Työnantajana

Voimavaramme on osaava henkilöstö. Tiimistämme löytyy sekä kauan VMT:läisinä kulkeneita osaajia että uusia tiimiläisiä. Meillä on jatkuva kehittäminen verissä ja tiimimme elää loistavasti mukana muutoksissa.

Yrityksen perustaja Olavi Mäkinen toimi 1970-luvun lopulla Virroilla Pirkanmaan ammattikoulun metallialan opettajana. Hänen opeillaan kasvoi monesta nuoresta metalli- ja rakennusalan osaajaa. Vielä 2020-luvulle tultaessa VMT kulkee samassa hengessä ja haluaa tarjota osaajille mahdollisuuden kehittyä yhdessä VMT:n kanssa.

Avoin hakemus

Jos loistava asenne, yhteistyökyky, vastuunottaminen, halu oppia ja kehittyä sekä huumorintaju, löytyvät takataskustasi niin sovit tiimiimme. Jatkuva kehittäminen on osa meitä ja toivomme, että elät mukana muutoksessa kanssamme.

Lue lisää ja lähetä hakemus

Avoimet työpaikkamme

Jätäthän avoimen hakemuksen jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ (tekninen myynti)

VMT Plastic Solutions on vakavarainen perheyritys, jonka osaamista ovat teknisten muovituotteiden sopimusvalmistus vaativiin käyttökohteisiin. Suunnittelemme ja valmistamme muovituotteita sekä niiden tuotannossa tarvittavia muottityökaluja räätälöidysti asiakkaan tarpeisiin. Toteutamme modernilla laitekannallamme muoviratkaisut niin isoihin kuin pieniinkin tarpeisiin puhallusmuovaus- ja ruiskuvalutekniikoilla. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat eri teollisuusalojen toimijat sekä kone- ja laitevalmistajat, mutta tuotteitamme löytyy myös urheilun parista. Osaamisemme […]


Lue lisää ja lähetä hakemus

Muovialan koulutus

Koulutuksessa suoritetaan Muovi- ja kumituotevalmistajan osatutkinto, joka on yksi osaamisala Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta. Koulutuksesta saat valmiudet kehittyä osaajaksi teknologiateollisuuden muoviteollisuuden palvelukseen, muovi- ja kumituotevalmistajaksi tai prosessityöntekijäksi. Tavoitteena on koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneiden henkilöiden työllistyminen heti koulutuksesta sen yhteistyöyrityksiin. Olemme mukana yhteistyöyrityksenä tässä koulutuksessa. Tule kuulemaan lisätietoja koulutuksesta infotilaisuuteen tiistaina 19.11.2019 klo 13-15. Paikka: Tampereen seudun ammattiopisto, Tredun […]


Lue lisää ja lähetä hakemus
Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.