VMT Työnantajana

Voimavaramme on osaava henkilöstö. Tiimistämme löytyy sekä kauan VMT:läisinä kulkeneita osaajia että uusia tiimiläisiä. Meillä on jatkuva kehittäminen verissä ja tiimimme elää loistavasti mukana muutoksissa.

Yrityksen perustaja Olavi Mäkinen toimi 1970-luvun lopulla Virroilla Pirkanmaan ammattikoulun metallialan opettajana. Hänen opeillaan kasvoi monesta nuoresta metalli- ja rakennusalan osaajaa. Vielä 2020-luvulle tultaessa VMT kulkee samassa hengessä ja haluaa tarjota osaajille mahdollisuuden kehittyä yhdessä VMT:n kanssa.

Avoin hakemus

Jos loistava asenne, yhteistyökyky, vastuunottaminen, halu oppia ja kehittyä sekä huumorintaju, löytyvät takataskustasi niin sovit tiimiimme. Jatkuva kehittäminen on osa meitä ja toivomme, että elät mukana muutoksessa kanssamme.

Lue lisää ja lähetä hakemus

Avoimet työpaikkamme

Haemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ 2-vuorotyöhön

Haemme  TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ 2-vuorotyöhön Työnkuvaan kuuluu muovituotteiden kokoonpano- ja viimeistelytehtävät, lisäksi avustamista muissa tuotannon työvaiheissa. Tehtävään perehdytetään työn alkaessa. Hakemamme henkilö omaa näppärät kädet, on ripeä työotteissaan ja toimii vastuuntuntoisesti työssään rutiineja kaihtamatta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä, mutta se ei ole edellytys työssä suoriutumiseen. Työ on alkuun 6 kk määräaikainen, mutta tehtävässä on hyvät mahdollisuudet […]


Lue lisää ja lähetä hakemus
Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.