Teemme aktiivisesti työtä vastuullisuuden eteen

Pyrimme systemaattisesti parantamaan tasoamme vastuullisuudessa. Kaikki lähtee siitä, että tunnistamme toimintamme ympäristövaikutukset ja asetamme tavoitteet toimillemme sekä seuraamme niiden toteutumista. Kehitämme ja ylläpidämme hyviä käytäntöjä prosesseissamme ja toiminnoissamme.

Teemme jatkuvasti pieniä toimenpiteitä energiatehokkuuden ja ympäristöasioiden eteen. Vastuullisuustoimemme yltävät myös henkilöstöasioihin. Olemme panostaneet työturvallisuuden parantamiseen, palkkausjärjestelmän kehittämiseen ja parantaneet henkilöstön terveydenhoitoasioita.

Hiilijalanjälki laskettu -merkki

VMT Plastic on tunnistanut ja laskenut toimintansa aiheuttamat päästöt ja saanut käyttöönsä Keskuskauppakamarin myöntämän Hiilijalanjälki laskettu -merkin.

Olemme laskeneet oman toimintamme päästöt kansainvälisen Greenhouse Gas eli GHG-protokollan mukaisesti. Hiilijalanjälkemme on 44,26 tCO2e. Hiilijalanjälki laskettu -merkki kertoo, että olemme laskeneet oman toimintamme päästöt (Scope 1) sekä ostoenergian päästöt (Scope 2).

Hiilijalanjälki-laskettu-merkki

Panostamme kierrätysraaka-aineosaamiseen

Vastuullisesta otteestamme kertoo erityisesti kierrätysraaka-aineen käyttömäärän huima nousu. Vuodesta 2022 lähtien jopa yli puolet valmistamistamme muovituotteista tehtiin kierrätysmuoviaineista, kun  aikaisemmin kierrätysraaka-aineiden osuus tuotannossamme oli 20 %.

Optimoimme muovin käytön aina siten, että käytämme oikeaa, käyttökohteeseen soveltuvaa raaka-ainetta juuri tarvittavan määrän.

Vastuullisena kumppanina kehittämme toimintaamme jatkuvasti. Pyrimme aina hyödyntämään materiaaleja tehokkaasti ja säästämään energiaa, mikä pienentää myös kustannuksia ja näkyy siten positiivisesti myös tuottavuudessa. Nämä ovat myös ISO14001 sertifikaatin keskeisiä asioita.

Olemme ISO14001 sertifioitu kumppani.

Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.