Hinta, laatu ja toimitusvarmuus kunnossa

Glaston Oyj Abp on kansainvälisesti toimiva yritys, joka valmistaa lasinkäsittelykoneita.

 

Glastonin alihankintainsinööri Mauri Koivistoisen ja varaosamyyjä Janne Kärkkäisen kokemukset yhteistyöstä VMT Plasticin kanssa ovat positiivisia.

– VMT Plastic tuli ensimmäisen kerran meille tutuksi yli kymmenen vuotta sitten heidän valmistamansa kääntöpyörän vuoksi. Sen jälkeen meille hankittavien tuotteiden repertuaaria on laajennettu, Koivistoinen sanoo.

– Meillä molemmilla on pitkä kokemus muovituoteteollisuudesta ja ruiskuvalettavista komponenteista. Sitä taustaa vasten tiedämme, mitä Glastonilla haluamme ja vaadimme. VMT Plastic on onnistunut erittäin hyvin vastaamaan näihin vaatimuksin, Kärkkäinen kertoo.

Glastonilla ollaan sitä mieltä, että VMT Plasticin kanssa on erittäin helppoa keskustella. VMT Plastic tuo aktiivisesti esiin omia ratkaisujaan ja pohtii sitä, kuinka tuotteita ja palveluita voitaisiin parantaa.

– Keskustelua voisi kuvailla ennemminkin jutteluksi. Kommunikaatio pelaa molempiin suuntiin, Koivistoinen miettii.

Kärkkäisen ja Koivistoisen mielestä VMT Plasticin tuotteiden hinta-laatusuhde ja toimitusvarmuus ovat hyvät. Yhteistyökumppanille ei tarvitse soitella turhan takia, vaan tavarat saapuvat silloin kun niiden on sovittu saapuvan.

– Kokemus yhteistyöstä VMT Plasticin kanssa on ollut kaikin puolin positiivinen, Kärkkäinen tiivistää.

 

Glaston ja VMT Plasticin kumppanuus lyhyesti

Yhteistyötä yli 10 vuotta

VMT:n vahvuudet:

  • Hinta-laatusuhde
  • Toimitusvarmuus
  • Ammattitaito
  • Erittäin helppo keskustella
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.
Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.