Materiaalisäästöillä ympäristöystävällisempi tuote

– Olemme kiertotalousalalla, eli teemme syväkeräysastioita, kertoo Samu Lahikainen, Molokin hankintapäällikkö. Molok ja VMT Plastic ovat tehneet yhteistyötä lähes koko Molokin olemassaolon ajan eli noin 30 vuotta. VMT Plastic toimittaa Molokille muutamia oleellisia komponentteja, jotka eivät näy ulospäin – mutta ovat astian toiminnallisuuden kannalta erittäin kriittisiä.

VMT Plastic valmistaa Molokille muun muassa ankkurijalkoja, joilla astiat ankkuroidaan maahan, jotta pohjavesi ei nostaisi niitä ylös.
– Ankkurijalan kanssa teimme VMT Plasticin kanssa yhteistyötä ja tämä projekti kesti noin vuoden. Lopputuloksena saimme kestävämmän ankkurijalan, jossa materiaalia kului vähemmän. Materiaalin säästön myötä tuote on ympäristöystävällisempi.

VMT Plastic tekee Molokille myös tuotteiden osakokoonpanoja, mikä nopeuttaa prosesseja heidän kokoonpanossaan ja tuo säästöjä myös tuotteiden läpimenoaikaan Molokin tuotannossa.

– Yhteistyömme avulla olemme saavuttaneet materiaalisäästöjä, mikä on tarkoittanut kymmenien tuhansien säästöjä vuositasolla. Lisäksi olemme saaneet osia pidemmälle kasattuna, mikä vähentää tuotteidemme läpimenoaikaa tuotannossa.

–Suosittelen VMT Plasticia sekä isommille että pienemmille yrityksille. Asiakkaan ei tarvitse olla asiantuntija, vaan VMT hoitaa sen puolen. Asiakas kertoo tarpeet ja VMT suunnittelee.

 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.
Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.