Samu Lahikainen, Molok:

“ Yhteistyöllä materiaalisäästöjä”

– Olemme kiertotalousalalla, eli teemme tällaisia syväkeräysastioita, kertoo Samu Lahikainen, Molokin hankintapäällikkö. Molok ja VMT ovat tehneet yhteistyötä lähes koko Molokin olemassaolon ajan eli noin 30 vuotta. VMT toimittaa Molokille muutamia oleellisia komponentteja, jotka eivät näy ulospäin – mutta ovat astian toiminnallisuuden kannalta erittäin kriittisiä.

VMT valmistaa Molokille muun muassa ankkurijalkoja, joilla astiat ankkuroidaan maahan, jotta pohjavesi ei nostaisi niitä ylös.
– Ankkurijalan kanssa teimme VMT:n kanssa yhteistyötä ja tämä projekti kesti noin vuoden. Lopputuloksena saimme kestävämmän ankkurijalan, jossa materiaalia kului vähemmän. Tuote on sitä kautta ympäristöystävällisempi.

Asiakashyödyt yhteistyöstä

– Yhteistyömme avulla olemme saavuttaneet materiaalisäästöjä, mikä on tarkoittanut kymmenien tuhansien säästöjä vuositasolla. Lisäksi olemme saaneet osia pidemmälle kasattuna, mikä vähentää tuotteidemme läpimenoaikaa tuotannossa.

–Suosittelen Virtain Muovityötä sekä isommille että pienemmille yrityksille. Asiakkaan ei tarvitse olla asiantuntija, vaan VMT hoitaa sen puolen. Asiakas kertoo tarpeet ja VMT suunnittelee.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.
Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.