Monipuoliset kierrätysmuovin käyttömahdollisuudet

Pystymme hyödyntämään monipuolisesti kierrätettyjä muoviraaka-aineita sekä ruiskuvalu- että puhallusmuovausmenetelmällä.

Jopa 80 % valmistamistamme muovituotteista tehtiin kierrätysmuoveista. Pyrimme systemaattisella kehitystyöllä lisäämään kierrätysraaka-aineiden käyttöä tuotannossamme entisestään. Tähtäämme kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisessä edelläkävijäksi.

Optimaalinen muoviraaka-aine valinta

Olemme paiskineet kovasti töitä sen eteen, että meillä on tarvittava osaaminen hyödyntää kierrätysraaka-aineita tuotannossamme laajamittaisesti.

Teemme tuotekehitystämme aina kestävän kehityksen näkökulmasta. Optimoimme muovin käyttöä niin, että käytämme aina oikeaa, käyttökohteeseen soveltuvaa materiaalia.

Tuotesuunnittelussa pyritään siis tekemään tuotteista optimaalisia ja toimivia siten, että niihin saadaan vaaditut lujuusominaisuudet mahdollisimman vähällä muovinkäytöllä. Pidämme myös osaltamme huolen siitä, että tuote kestää käyttöikänsä eli elinkaari on mahdollisimman pitkä.

 

 

Kierrätysraaka-aineet

Ohjaamme tuotannostamme syntyvän hävikin kierrätysraaka-aineeksi. Kaiken hävikin, mitä emme pysty suoraan tuotannossamme kierrättämään ohjaamme kumppanillemme uudelleen granuloitavaksi ennen uudelleen käyttöä.

Teemme tiivistä yhteistyötä Keskinen Recycling Oy:n kanssa, joka kierrättää muovia teollisuuden tarpeisiin ja toimittaa kierrätysraaka-aineita. Kierrätyslaadut ovat nykyään laadukkaita ja olemme vuosien varrella tehneet paljon töitä kartuttaaksemme kierrätysmuoviosaamistamme.

Hyödynnämme tuotannossamme myös todella paljon kotimaista Fortum Circoa, jonka valmistuksessa käytetään kuluttajilta kerättyä jätemuovia. Circossa on rouhittuna lähinnä muovipakkausjätteitä, kuten pesuainepulloja ja muuta pullo- ja kanisteritavaraa.

Haluatko tietää, onko kierrätysraaka-aine oikea valinta sinunkin tuotteellesi?

Anna meidän auttaa raaka-ainevalinnassa ja tehdään yhdessä vastuullinen muovituote. Optimoimme muovin käytön aina siten, että käytämme oikeaa, käyttökohteeseen soveltuvaa raaka-ainetta juuri tarvittavan määrän.

 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.
Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.