Teknisen muovituotteen tuotekehitys

Onnistunut teknisen muovituotteen tuotekehitysprosessi

Autamme T&K-tiimiäsi teknisen muovituotteen tuotantomenetelmän valinnassa ja tuotteen valmistettavuudessa sekä työkalun suunnittelussa ja valmistamisessa.

Tuotekehitys alkaa asiakastarpeesta

Ota yhteyttä heti kun ajatus muoviratkaisusta tulee mieleesi, näin voimme maksimoida tuotantomenetelmien potentiaalin ja ennakoida ongelmia. Räätälöimme aina ratkaisut asiakaskohtaisesti. Kauttamme saat myös laajat oheispalvelut suunnitteluun, lujuuslaskentaan sekä mekaniikkasuunnitteluun.

Pikamallit ja testaus

Prototyypin testauksella turvaa tuotantoprosessiin – pikamallit keskeinen osa tuotekehitystä

Toimivat pikamallit ovat keskeisessä roolissa testauksessa ja laadunvarmistamisessa. Kun tuotekehitysprosessi on edennyt prototyypin testausvaiheeseen, saat kauttamme pikamallit, jota voit testata todellisessa käyttökohteessa.

Prototyypin testauksella pystyt havaitsemaan virheet ajoissa, saamaan arvokasta tietoa osan toimivuudesta ja minimoimaan riskejä. Huolellisella testausvaiheella vältetään myös muottimuutoksia tuotantovaiheessa.

Automaatiosuunnittelu osa vastuullista tuotannonsuunnittelua

Oikean tuotantomenetelmän valinta ja valmistettavuus ovat kustannustehokkaan muovituotteen valmistuksen kulmakiviä

Muovituotteen oikean tuotantomenetelmän valinta ja valmistettavuus ovat keskeisiä asioita, jotka huomioimme jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa. Tuotantomme on aktiivisesti mukana tuotekehitystyössä.

Muottityökalun suunnittelussa ja valmistuksessa huomioimme valmistusmenetelmien mahdollisuudet ja rajoitukset. Vastaamme puhallusmuovaus- ja ruiskuvalumuottien huolloista ja kunnossapidosta koko tuotteen elinkaaren ajan. Laadukkaat muotit kestävät kymmeniä vuosia ja mahdollistavat satojen tuhansien kappaleiden sarjavalmistuksen.

Automaatiosuunnittelulla parannamme tuotteen valmistuksen kustannustehokkuutta ja se on osa tuotannon suunnitteluamme. Robottiavusteisessa tuotannossa työntekijöillämme on merkittävä rooli laadunvalvonnassa ja raskaat työvaiheita saadaan automatisoitua. Tämä on tärkeä osa vastuullista ja turvallista tuotantoa.

Monimateriaalikomponentit ja kokoonpano

Tuotekehityksessä huomioimme myös tarvittavat monimateriaalikomponentit ja suunnittelemme niiden hankinnan ja kokoonpanon, jolloin saat käyttökohteeseesi sopivan tuotteen ja kokoonpanosi sujuvoituu.

Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.