Glaston:

”VMT är en diskuterande samarbetspartner.”

Glaston Oyj Abp tillverkar glasbearbetningsmaskiner för den internationella marknaden.

Glastons entreprenadingenjör Mauri Koivistoinen och reservdelsförsäljare Janne Kärkkäinen har positiva erfarenheter av samarbetet med VMT.

– Vi blev först bekanta med VMT för över tio år sedan tack var ett svänghjul de tillverkat. Efter det har vi utvidgat repertoaren av produkter vi skaffar, säger Koivistoinen.

VMT lever upp till kraven

– Vi har bägge en lång erfarenhet av plastindustrin och av formsprutade komponenter. Mot den bakgrunden vet vi på Glaston vad vi önskar och kräver. VMT har lyckats mycket bra med att leva upp till de här kraven, berättar Kärkkäinen.

På Glaston tycker man att det är mycket lätt att föra dialog med VMT. VMT presenterar aktivt egna lösningar och funderar över hur produkterna och tjänsterna kan förbättras.

– Diskussionen skulle kunna beskrivas som vänskapligt småprat. Kommunikationen fungerar i båda riktningarna, tycker Koivistoinen.

Utmärkt pris, kvalitet och leveranssäkerhet

Kärkkäinen och Koivistoinen anser att VMT har ett bra pris-kvalitetsförhållande och leveranssäkerhet. Vi behöver inte ringa upp vår samarbetspartner i onödan, utan vi vet att produkternas levereras enligt överenskommelse.

– Samarbetet med VMT har på alla sätt varit positivt, sammanfattar Kärkkäinen.

 

Glastons och VMT:s partnerskap i korthet:

Samarbete i över 10 år

 VMT:s styrkor
• pris-kvalitetsförhållande
• leveranssäkerhet
• yrkeskunskap

Mycket lätt att diskutera med.

Vänligen acceptera marknadsföringscookies för att titta på den här videon.
VMT plastspecialister är alltid redo för att hitta bästa plastlösningar till er.
Kontakt gärna oss direkt.