Tekniset muovituotteet

Nykyaikainen ja automatisoitu tuotantomme mahdollistaa kustannustehokkaan ja vastuullisen teknisten muovituotteiden sopimusvalmistuksen ruiskuvalu- ja puhallusmuovausmenetelmillä.

Molemmilla valmistusmenetelmillä on omat käyttökohteensa ja paras menetelmä valitaan sen mukaan, mitkä ovat tarpeet ja mihin ongelmaan tarvitaan ratkaisua. Siksi tärkeintä onkin selvittää ensimmäisenä, mikä on tuotteen koko, miten paljon tuotetta tarvitaan määrällisesti sekä mikä on lopputuotteen ympäristö ja käyttökohde. Nämä määrittävät lopulta sen, mikä on sopiva valmistusmenetelmä tuotteellesi.

Me autamme sinut aina eteenpäin.

Keskustelemme tuotteesi tarpeista ja yksityiskohdista. Ohjaamme sinut aina oikeaan suuntaan – tarkoittaa se sitten omaa tuotekehitystämme ja tuotantoamme tai jonkun muun toimijan vastaavia palveluita. Näin pääset etenemään asiassasi suorinta reittiä.

Kierrätysraaka-aine on ympäristöystävällinen valinta

Pystymme hyödyntämään monipuolisesti kierrätettyjä muoviraaka-aineita sekä ruiskuvalu- että puhallusmuovausmenetelmällä.

Vuonna 2022 jopa 80 % valmistamistamme muovituotteista tehtiin kierrätysmuoveista. Pyrimme systemaattisella kehitystyöllä lisäämään kierrätysraaka-aineiden käyttöä tuotannossamme entisestään. Tähtäämme kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisessä edelläkävijäksi.

Haluatko tietää, onko kierrätysraaka-aine oikea valinta sinunkin tuotteellesi? Anna meidän auttaa raaka-ainevalinnassa ja tehdään yhdessä vastuullinen muovituote. Optimoimme muovin käytön aina siten, että käytämme oikeaa, käyttökohteeseen soveltuvaa raaka-ainetta juuri tarvittavan määrän.

 

Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.