Tuotekehitys

Meidän vahva suunnittelu- ja tuotekehitysosaamisemme mahdollistavat kustannustehokkaat muoviratkaisut.

Tyypillinen projekti alkaa asiakkaan ongelmasta, jonka pyrimme ratkaisemaan kustannustehokkaasti. Ihanteellisessa tilanteessa pääsemme osaksi asiakkaan projektia mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin pystymme maksimoimaan tuotantomenetelmien potentiaalin ja ennakoimaan ongelmat.

Huomioimme tuotekehitysprosessissa valmiin tuotteen käyttöympäristön ja sitä myötä tarkoituksen mukaisen ja kustannustehokkaan materiaalivalinnan. Asiakas saa käyttöönsä asiantuntemuksemme tuotantomenetelmän valinnassa ja tuotteen valmistettavuudessa sekä työkalun suunnittelussa ja valmistamisessa .

Tuotekehitysprojektin keskeinen osa on myös pikamallin eli prototyypin valmistaminen asiakkaalle.

• Ota yhteyttä

Muovituotteen valmistus kustannustehokkaasti käynnistyy helposti ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme. Heidän kanssa voitte käydä läpi muovituotteiden valmistusmenetelmiemme edut ja punnita eri vaihtoehtojamme.

Alihankinta

Palvelumme ytimessä ovat

• Laatu
• Kommunikoinnin helppous, joustavuus
• Toimitusvarmuus

Olemme vastuullinen, asiantunteva ja kustannustehokas alihankintakumppani. Monet alihankintakumppanuutemme ovat jatkuneet vuosia ja haluamme tarjota asiakkaallemme aina parhaan muoviratkaisun ja toimitusvarmuuden. Toimimme muutostilanteissa joustavasti.

Asiakkaidemme mukaan

Tuotteidemme hinta-laatusuhde ja toimitusvarmuus ovat hyvät.

…ei tarvitse soitella turhan takia, vaan tavarat saapuvat silloin kun niiden on sovittu saapuvan.”

Asiakkaillamme on vahva tieto ja kokemus mitä he haluavat ja vaativat.

”VMT on onnistunut erittäin hyvin vastaamaan näihin vaatimuksin.”
”VMT on mielestäni ketterä yhteistyökumppani, jonka kanssa voi toimia luottavaisin mielin. He ottavat palautetta hyvin vastaan ja reagoivat siihen.”
Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.