Siisteys ja järjestys tehokkaan tuotannon kulmakivinä

Rekrytarina

Siisteys ja järjestys tehokkaan tuotannon kulmakivinä

Siistit tilat vaikuttavat työssä viihtymiseen sekä vähentävät tapaturmien riskiä. Virtain Muovityöllä on omaksuttu jatkuvan kehittämisen malli ja kaikkien panos siinä on tärkeää. Tuotantotilojen siisteyttä ja järjestys voidaan pitää tehokkaan tuotantotoiminnan kulmakivi. 

Viihtyisyys ja siisteys lisäävät oleellisesti työn tuottavuutta.

Laitoshuoltaja Anne Mäkelä on merkittävässä roolissa Virtain Muovityöllä huolehtimassa tilojen puhtaudesta ja sitä kautta viihtyisyydestä, turvallisuudesta ja tuottavuudesta. Hän huoltaa toimistotilat, ennen kuin muut ehtivät paikalle ja tuotantotiloista hänet löytää yhdistelmäkoneen ääreltä.
– Laitoshuoltajamme Anne on tarkka ja täsmällinen työssään, kehuu toimitusjohtaja Marja Mäkinen.
Hän on aina iloisella mielellä ja luo hyvää ilmapiiriä työyhteisössämme, Mäkinen lisää. 

– Kiireisinä päivinä pitää vähän katsoa mihin menee, hymyilee Mäkelä pujotellessaan yhdistelmäkoneen kanssa lähtevien lavojen välissä. Hänelle joustavuus työssä on tärkeää ja hän myös itse suhtautuu joustavasti tuotantotiloissa jatkuvasti tapahtuviin muutoksiin. Hän nauttii itsenäisestä ja monipuolisesta työstä.  

Hänelle itsenäisen työn lisäksi on tärkeää se, että saa nähdä oman työnsä jäljen.
Hän nostaa esimerkiksi lattioiden vahaamisen:  
– Se on ihana tunne, kun lattia kiiltää ja moppi luistaa.
Viihtyisyyden lisääminen koko työ-yhteisössä onkin Mäkelän työssä keskeistä.
– Työpaikan viihtyisyys ja siisteys lisäävät oleellisesti työn tuottavuutta, tuotantopäällikkö Erkki-Jussi Lahtinen korostaa Mäkelän panosta. 

Se on ihana tunne, kun lattia kiiltää ja moppi luistaa.

Vaikka laitoshuoltajan työ onkin mielekästä, työn vastapainoksi Mäkelältä löytyy kotoa kaksi pientä koiraa Bichon Frisé Pökö ja puolivuotias kääpiösnautseri Mörö. Pökö ja Mörö hoitavat seurakoirien tehtäviä ja ovat Mäkelän lenkkiseurana päivittäin.

Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.