Takaisin referensseihin

Case Kekkilä

Kierrätysraaka-aineet ja kestävä kehitys

Puhallusmuovaus


Lataa case pdf

Janne Kanervo, Kekkilä:

”Yhteistyö on ollut äärimmäisen tehokasta ja hedelmällistä”

– Kekkilä on ollut puutarha-alalla noin 100 vuotta ja maailma on muuttunut sinä aikana paljon ja se mikä tänä päivänä on se juttu, on nimenomaan – kierrätysraaka-aineet ja kestävä kehitys – ja siinä me olemme vahvasti mukana, kertoo tuotepäällikkö Janne Kanervo Kekkilältä.

– Olemme tehneet VMT:n kanssa yhteistyötä muutaman vuoden ja yhteistyö on ollut äärimmäisen tehokasta ja hedelmällistä. Halusimme uutta hintasegmenttiä uudella muotoilulla ja lopputuloksena oli pari uutta tuotetta: Kekkilä Pihakompostori ja Kekkilä Sadevesisäiliö, kertoo Kanervo ja lisää, nämä tuotteet on valmistettu 100 % kuluttajilta kerätystä kierrätysmuovista.

Asiakashyödyt yhteistyöstä

– Oleellisimmat hyödyt VMT:n kanssa työskentelyssä on se, että he ovat yhtä lailla rohkeita kokeilemaan kuin me ja me lähdimme todella ennakkoluulottomasti hakemaan ihan uuden kaltaisia ratkaisuja, eli nyt ei tehty mitään ihan perusjuttuja. Olen todella tyytyväinen siihen mitä saimme yhdessä aikaiseksi. Asetetut tavoitteet saavutettiin kirkkaasti ja tämän myötä meillä on uusi projekti tulossa, eli tuntuu todella hyvältä, summaa Kanervo.

Muoviteollisuuden asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä.